Комунальний заклад "Хустський професійний ліцей" Закарпатської обласної ради

Комунальний заклад
"ХУСТСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"
Закарпатської обласної ради

Мова освітнього процесу: українська

Elementor #12310

Дати людині щастя улюбленої праці – означає допомогти їй знайти серед безлічі доріг  ту, на якій найяскравіше розкриваються  індивідуальні творчі сили і здібності її особистості.

09 травня 2024 року  відбулася профорієнтаційна зустріч учнів 9-11 класів Хустської гімназії №5 та Хустської ЗОШ №4 Хустської міської ради з працівниками Комунального закладу «Хустського професійного ліцею» Закарпатської обласної ради.  Під час зустрічі школярі ознайомились із професіями які можна здобути в ліцеї та умовами вступу на навчання. До проведення профорієнтаційних заходів активно долучилася головний спеціаліст центру зайнятості Мар’яна Боїшко.

Розмова пройшла у жвавій атмосфері, учні виявили неабияку активність, кмітливість, а головне – зацікавленість у побудові свого яскравого, насиченого професійного життя.

Профорієнтаційна робота в школі спрямована на формування психологічної готовності учня до трудової діяльності. Важливо заздалегідь дізнатися, чи відповідають професійні інтереси випускників їх здібностям та особливостям характеру. Вибір професії для кожної молодої людини – це вибір свого місця в житті, подальшого шляху навчання і праці.