Комунальний заклад "Хустський професійний ліцей" Закарпатської обласної ради

Комунальний заклад
"ХУСТСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"
Закарпатської обласної ради

Мова освітнього процесу: українська

Elementor #12140

В.о. директора Іван Подолей та заступник директора з НВирР Михайло Волощук відвідали КЗ «Свалявський професійний будівельний ліцей» ЗОР

     10 квітня 2024 року в.о. директора КЗ «Хустський ПЛ» ЗОР Іван Подолей та заступник директора з НВирР Михайло Волощук здійснили робочу поїздку до КЗ «Свалявського професійного будівельного ліцею» ЗОР. Метою візиту був обмін досвідом щодо організації навчального процесу та підготовки кваліфікованих робітників будівельної галузі.

     Під час візиту делегація ознайомилась з матеріально-технічною базою ліцею, відвідала навчальні кабінети та майстерні, поспілкувалась з керівництвом, педагогічним колективом та учнями. Іван Подолей відзначив високий рівень оснащення ліцею та професійну майстерність педагогів. Він також підкреслив важливість співпраці між закладами освіти для вдосконалення навчального процесу та підготовки конкурентоспроможних фахівців.

     Впевнені, що співпраця між нашими закладами освіти дозволить нам вдосконалити освітній процес та готувати більше кваліфікованих робітників для будівельної галузі.