Комунальний заклад "Хустський професійний ліцей" Закарпатської обласної ради

Комунальний заклад
"ХУСТСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"
Закарпатської обласної ради

Мова освітнього процесу: українська

Вибір майбутньої професії

Вибір майбутньої професії

     Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має велике значення як для самої людини, так і для суспільства. Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці, якість продукції. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання особистих і загальних інтересів. Адже від того наскільки зроблено правильний вибір професії залежить суспільна цінність людини, задоволеність професійною діяльністю.

     Так, 03 квітня 2024 року майстри виробничого навчання Сенек Н.І., Ізяник І.І., методист Леонтьєва Л.Б. провели профорієнтаційну зустріч з учнівською молоддю 9-11 класів Хустського навчально – виховного комплексу №1. Працівники ліцею зосередили увагу школярів на здобутті робітничих професій, адже вони на даний час мають найбільший попит у роботодавців.

     Школярі охоче слухали інформацію про навчальний заклад, де можна здобути робітничу професію, щоб почувати себе потрібним і задоволеним своєю працею.