Комунальний заклад "Хустський професійний ліцей" Закарпатської обласної ради

Комунальний заклад
"ХУСТСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"
Закарпатської обласної ради

Мова освітнього процесу: українська

Предметний тиждень з охорони праці

Предметний тиждень з охорони праці

З  25 по 29 березня 2024 року в КЗ «Хустський ПЛ» ЗОР у рамках роботи методичної комісії будівельних професій  пройшов предметний тиждень з охорони праці під девізом «Безпека праці – безпека життя».

      У проведенні тижня брали участь учні І та ІІ курсів груп 21, 12 та 16,викладач охорони праці та майстри виробничого навчання, провідний фахівець з охорони праці, медичний працівник ліцею .

     У рамках тижня викладач з охорони праці Ольга Дякун  разом з провідним фахівцем з охорони праці Наталією Заруцькою провели бесіду з учнями груп 21 та 16 на тему: «Убезпеч своє життя в умовах воєнного стану». Здобувачів освіти  було ознайомлено з інструкцією безпеки життєдіяльності під час воєнного стану.       Викладач з предмету «Охорона праці» Ольга Дякун провела з учнями груп 12 та 16 позаурочний захід «Кращий знавець охорони праці». У фінал із шістьох учасників пройшли троє, які змагалися до кінця.  Учні відповідали на тестові завдання за обраними ними категоріями, розгадували ребуси, тощо. Найбільшу кількість балів  отримала учениця групи 12 Гарастей Ганна і посіла 1 місце.

 Медичний працівник ліцею Ольга Сабадош провела з учнями інструктаж-навчання по наданню першої домедичної допомоги при переломах кінцівок.

Протягом тижня здобувачі освіти складали та розгадували ребуси та кросворди. Відібрані кращі роботи.

Тиждень пройшов цікаво і поставленої мети було досягнуто.