Комунальний заклад "Хустський професійний ліцей" Закарпатської обласної ради

Комунальний заклад
"ХУСТСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"
Закарпатської обласної ради

Мова освітнього процесу: українська

Турнір ерудитів «Що? Де? Коли?»

Турнір ерудитів «Що? Де? Коли?»

        «Що? Де? Коли?» – захоплива, цікава, нестандартна гра, яка дарує купу позитивних емоцій, розважає, надихає, вчить працювати в команді та критично мислити. Саме поєднання інтелекту та логічного мислення додає цій грі все більшої популярності серед студентської молоді.

      09 листопада 2023 року, в залі Хустського міського центру позашкільної освіти «Сузір’я» відбувся турнір ерудитів серед команд студентів ліцеїв, коледжів та вузів міста Хуст, команда «Патріоти України» КЗ «Хустський ПЛ» ЗОР прийняли участь в грі.

     Дев’ять команд взяли активну участь у змаганнях. До складу команд увійшло по 4 юних інтелектуалів, які вправно демонстрували командну єдність та високий рівень знань. Під час гри пролунало 12 складних, але водночас цікавих запитань від ведучого гри Валерія Ігнатка. Перед учасниками постало нелегке випробування на інтелект, винахідливість, силу та спритність; їм довелось використовувати знання з різних сфер, бути логічними та послідовними. Хоч це є й командна гра, але знання кожного були запорукою перемоги всієї команди.

    Боротьба за першість була досить напруженою і передбачити її перебіг було складно. Хоч команда «Патріоти України» не зайняли призового місця проте учасники отримали задоволення від гри, можливість показати свої здібності, ерудицію та відкрити у собі таланти.