Комунальний заклад "Хустський професійний ліцей" Закарпатської обласної ради

Комунальний заклад
"ХУСТСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"
Закарпатської обласної ради

Мова освітнього процесу: українська

Візит професійної спілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України

Візит професійної спілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України

          Останнім часом розвиток освіти та професійного навчання стає все більш актуальним у сучасному світі. З метою підготовки кваліфікованих фахівців, здатних ефективно працювати в конкурентному середовищі, делегати професійної спілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України на чолі з заступником голови профспілки  ОЛЕГОМ Борисовим  28 червня  2023 року відвідали Хустський професійний  ліцей, спрямовуючи свої зусилля на покращення співпраці між освітнім закладом та промисловим сектором. Відвідання Хустського професійного ліцею було важливим кроком у зміцненні партнерства між освітнім закладом та профспілковою організацією. Метою візиту було побачити роботу ліцею, оцінити рівень навчання та обговорити співпрацю для підготовки кваліфікованої робочої сили.

          Під час візиту делегати мали можливість побачити всі аспекти роботи ліцею. Вони відвідали майстерні, де учні здобувають практичні навички в своїх професійних галузях. Вони були вражені високим рівнем технічного обладнання та кваліфікацією педагогічного персоналу, також отримали інформацію про підготовку учнів до практичної роботи на підприємствах та можливості  подальшого працевлаштування.

          Після огляду ліцею делегати провели зустріч з адміністрацією та вчителями, щоб обговорити питання співпраці та вручити нагороди за плідну працю та активну профспілкову діяльність і особливий внесок у підготовку фахівців будівельної галузі.

          Нагороджені:

– Директор Хустського професійного ліцею ІВАН Роман нагрудним знаком “Профспілкова галузева відзнака”.

– Голова профспілкової організації Хустського професійного ліцею ТЕТЯНА Гайович подякою від професійної спілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України за плідну співпрацю;

-Голова учнівської профспілки Хустського професійного ліцею ГАЛИНА Федьо подякою від професійної спілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України за плідну співпрацю;

Також передано навчальні плакати для електрозварювальної майстерні.

          Заступник голови  профспілкової організації також висловили підтримку учнів у пошуку роботи після закінчення навчання, шляхом організації ярмарок вакансій та зустрічей з роботодавцями.

          Візит профспілкової спілки до ліцею був великим кроком у зміцненні співпраці . Це відкрило нові можливості для учнів отримати якісну професійну освіту та практичний досвід, а також полегшити їхнє працевлаштування після закінчення навчання.