Комунальний заклад "Хустський професійний ліцей" Закарпатської обласної ради

Комунальний заклад
"ХУСТСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"
Закарпатської обласної ради

Мова освітнього процесу: українська

Тренінг «Психологічне вигорання педагога»

25.02.2016 року практичним психологом Пригарою Т.Ф. був проведений тренінг на тему: «Психологічне вигорання педагога», згідно плану роботи практичного психолога на 2015-2016 н.р.

     Пригара Т.Ф. передала досвід роботи з навчального тренінгу практичних психологів ПТНЗ, який отримала на організованому НМЦ ПТО у Закарпатській області, щодо запобігання професійного вигорання педагогів, що відбувся 25 листопада 2015 року в ДНЗ „Ужгородський центр професійно-технічної освіти”.

    Практичний психолог говорила про синдром емоційного вигорання як прояв професійної дезадаптації педагогів, про симптоми, чинники та методи профілактики, які впливають на їх професійне вигорання.

     Викладачі та майстри в/н стали активними учасниками тренінгу „Методи гармонізації та способи саморегуляції психофізичного стану педагогів”.

     Цікаві тренінгові вправи „Проспівай своє ї’мя”, „ Квітка”, „Дерево” „Текст з підтекстом”, „Розіжми кулак”, „Малювання в парі”, „Паперові м’ячики”, „Я – вдома, я – на роботі”, „Мої цінності”, успішно провела практичний психолог Хустського професійного ліцею.