Комунальний заклад "Хустський професійний ліцей" Закарпатської обласної ради

Комунальний заклад
"ХУСТСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"
Закарпатської обласної ради

Мова освітнього процесу: українська

Свято першого дзвоника

Свято першого дзвоника

Нове покоління – Ви наше майбутнє!

01 вересня 2022 р. у Хустському професійному ліцеї відбулось свято першого дзвоника – урочиста лінійка, присвячена початку 2022-2023 навчального року.

Ліцейна родина вітає цей чудовий незрівнянний день – День першого дзвоника – в Країні Професійних Знань!

Із словами привітань та з напутніми словами до учнів першого курсу, котрі вперше прийшли до Хустського професійного ліцею, виступили директор ліцею Іван Михайлович Роман, заступник директора Михайло Олексійович Волощук та заступник директора з навчальної роботи Рошко Михайло Іванович.

Від усього серця вітаємо Вас з Днем знань!

Славна традиція святкувати перший день нового навчального року об’єднала багато поколінь: без перебільшення, його відзначають всі, від вихованців дитячих садів до людей, які давно вже закінчили школу або вуз. Це наше спільне свято, тому що в основі будь-якої справи, будь-якої професії і навіть хобі лежать знання. Вони дають людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість домогтися успіху і реалізувати свої здібності. Саме тому ми настільки серйозну увагу приділяємо забезпеченню якісних освітніх послуг у здобутті професії.

По завершенню лінійки в кожній групі класними керівниками та майстрами виробничого навчання проведено перший урок на теми: «Мир в Україні», «Вільна країна», «Україна – моя країна», «Пізнаємо Україну разом», «Україна – європейська держава», «Я українка/ я українець», «30 років Незалежності України», «Ти у мене єдина “30 років незалежності України” і т.д.

Бажаємо Щастя, Перемоги, мирного неба у рідній країні! ...
Разом до Перемоги!!!