Комунальний заклад "Хустський професійний ліцей" Закарпатської обласної ради

Комунальний заклад
"ХУСТСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"
Закарпатської обласної ради

Мова освітнього процесу: українська

Святковий інтелектуальний турнір ерудитів «Що? Де? Коли?»

святковий інтелектуальний турнір ерудитів «Що? Де? Коли?»

      9 березня, в залі Комунального закладу позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості «Сузір’я», з нагоди дня народження Тараса Шевченка та чергової річниці проголошення незалежності Карпатської України, відбувся святковий інтелектуальний турнір ерудитів «Що? Де? Коли?», на якому зібралися найрозумніші, найкмітливіші та найактивніші студенти ліцеїв, коледжів та вузів міста, щоб визначити, хто ж гідний звання інтелектуалів. Захід традиційно проводився з метою розвитку здібностей молодих людей, сприяння реалізації набутих знань, умінь та навичок, розширення їх світогляду, патріотичного виховання, розвитку вміння висловлювати власну думку та співпрацювати у команді.

      «Що? Де? Коли?» – захоплива, цікава, нестандартна гра, яка дарує купу позитивних емоцій, розважає, надихає, вчить працювати в команді та критично мислити, а поєднання інтелекту та логічного мислення додає їй все більшої популярності серед студентської молоді, адже вона об’єднує молодих людей за спільними інтересами, розвиває розумову діяльність, мислення та сприяє самовдосконаленню.

     У грі взяли участь 8 студентських команд серед яких і «Патріот» Хустського професійного ліцею. Обов’язки Феміди взяло на себе журі де навчальний заклад представляла практичний психолог Хустського професійного ліцею Тетяна Пригара.

    Всі без винятку учасники турніру гри «Що? Де? Коли?» отримали багато позитивних вражень і задоволення від інтелектуального батлу.