Комунальний заклад "Хустський професійний ліцей" Закарпатської обласної ради

Комунальний заклад
"ХУСТСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"
Закарпатської обласної ради

Мова освітнього процесу: українська

Предметний тиждень з професії “Штукатур”

предметний тиждень з професії "штукатур"

Згідно плану роботи методичної комісії з 21.11.2022 по 25.11.2022 року проведено предметний тиждень з професії штукатур. У заходах взяли участь учні 1 та 2 курсу, майстри виробничого навчання та викладач професійно-теоретичної підготовки. З понеділка по п’ятницю  учні брали участь у вікторинах, конкурсах та професійному турнірі .

  Викладач професійно-теоретичної підготовки   Дякун О.І   підготувала та провела інтерактивну гру «Хто кращий ?» між учнями груп 11 та 27, які вивчають програмовий  матеріал з професії штукатур. Гра складалась з відбіркового етапу, півфіналу та фіналу. Учні відповідали на різного роду тестові завдання. Викладач підготувала запитання з програмового матеріалу предметів : технології штукатурних робіт 2-3 розрядів, матеріалознавства, охорони праці, креслення та електротехніки. Двоє учасників, які вийшли в фінал, вибирали на табло певну категорію і відповідали на запитання. Найбільше балів отримав учень 1 курсу групи 11-Величко Андрій  і став переможцем. Таркович Тимофій- учень 11 групи  посів ІІ місце.

 Вболівальники також не обійшлися без уваги. Для них підготовлено окремі завдання, на які потрібно було дати відповідь. Усі учні були активними.

           У майстерні для штукатурів майстрами виробничого навчання Федьо Г.М та Дубович Г.Ю проведено професійний турнір «Знаємо , можемо, вміємо». Учні показували свою майстерність при влаштуванні маяків та нанесенні штукатурного розчину на поверхню стіни.

        На протязі тижня учні розробляли та розгадували ребуси та кросворди згідно програмового матеріалу з технології штукатурних робіт.

Тиждень пройшов дуже цікаво та з досягненням мети.

1669362070623