Комунальний заклад "Хустський професійний ліцей" Закарпатської обласної ради

Комунальний заклад
"ХУСТСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ЛІЦЕЙ"
Закарпатської обласної ради

Мова освітнього процесу: українська

засідання Ради учнівського самоврядування

В актовій залі Хустського професійного ліцею 07 жовтня 2022 року відбулося засідання Ради учнівського самоврядування, де зібрався актив всіх навчальних груп, з метою вибору голови Ради лідерів учнівського самоврядування.

Практичний психолог привітала учасників заходу, та провела тренінг «Я лідер» – формування лідерських якостей. Під час засідання кожен мав змогу представити себе як лідера. Колективна робота «Лідер Хустського професійного ліцею» об’єднала дітей. Модель лідера створювали у вигляді будиночка, листочка, повітряних кульок тощо.  Кожен з учасників засідання отримав домашнє завдання «Хто Я?», де потрібно написати 10 позицій «Я бажане, я небажане», «Хто Я (моя думка, на мій погляд думка батьків, думка друзів), з яким мав можливість виступити перед товаришами.

Відповіді дітей були цікавими, змістовними, адже у кожного було бажання багато змінити в своєму житті.  Цікавим для дітей було завдання з пошуком своїх цілей та цінностей, які на даний момент домінують у їх житті.   Всі питання плану роботи вирішували у формі гри, внаслідок якої відзначили найактивніших, серед яких і відбулися вибори нового голови ради учнівського самоврядування.

Головою ради вибрали учня 27 групи – Васильчук Ігор.